Välkommen till Solbackakyrkan!
Solbackakyrkan är en samarbetskyrka som drivs gemensamt av EFS i Holmsund och Holmsunds församling.

Vi firar som regel gudstjänst varje söndag kl 10. Varmt välkommen då, eller till någon av våra andra verksamheter för barn och vuxna! Scouter, Pussel, Kyrkis, Kreativa lördagar m.m!

Följ oss gärna på Facebook! www.facebook.com/solbackakyrkan/

Händer på Solbacka!

Hitta hit, med en karta från Google Maps!
  • Senaste nyheter
  • Basar och missionsauktion i Solbackakyrkan den 10 november från kl 13 Snart är det dags för en av årets stora höjdpunkter! På lördag har Solbackakyrkan sin årliga basar och missionsauktion. Ni är alla hjärtligt välkomna till denna viktiga dag. Ta gärna med släkt och vänner också! Alla insamlade medel under eftermiddagen går till vårt internationella arbete i bland annat Etiopien, Eritrea, Somalia, Tanzania och Indien.Om du inte har möjlighet att komma på lördag men ändå vill bidra så är Solbackakyrkans swishnummer: 123-557 72 00, skriv - missionsauktion, i meddelanderutan.Återigen: Välkomna!För affisch se nedan i bilagan.
    Inlagd 5 nov. 2018 02:29 av Anne Sjöström
  • Inför Missionsauktionen den 10 november Välkommen att lämna in era gåvor till Missionsauktionen (och Loppisen) på Fredag den 9 november kl 18-20. Ingrid och Kristina är då på plats för att ta hand om ert bidrag.Vi behöver också hjälp med att binda enriskransar, så ta med tjocka handskar. Vi efterlyser också stommarna från förra årets kransar, så har du kvar någon så ta med den till Solbacka senast på Fredag kl 18.Kom ihåg att bjuda in släkt och vänner så att vi får en festdag på Solbacka !
    Inlagd 4 nov. 2018 04:12 av Tor Lindberg
  • En helg om mission. Program - se kalendern.
    Inlagd 25 sep. 2018 02:37 av Anne Sjöström
  • Kom och träffa våra vänner från Thetford, England Tillsammans med gäster från vår vänförsamling i Thetford beger vi oss till Holma för att ha picknick i det unika ljuset (förhoppningsvis 🙂 ) Andakt med Rune Persson på engelska kl 22.00. Ta med dig lite fika och kom, alla är välkomna!
    Inlagd 13 juni 2018 00:01 av Anne Sjöström
Visar inlägg 1 - 4 av 40. Visa mer »