Startsida

Välkommen till Solbackakyrkan!
Solbackakyrkan är en samarbetskyrka som drivs gemensamt av EFS i Holmsund och Holmsunds församling. 
Vi firar som regel gudstjänst varje söndag kl 10. Varmt välkommen då, eller till någon av våra andra verksamheter för barn och vuxna! Scouter, Pussel, Kyrkis, m.m! 

OBS! men anledning av Coronaviruset Covid-19 gör vi anpassningar.
Följ oss gärna på Facebook! www.facebook.com/solbackakyrkan/ för aktuell info.


Händer på Solbacka!

Hitta hit, med en karta från Google Maps!
 • Senaste nyheter
 • Ljusare tider! Äntligen börjar saker och ting bli något mer normala igen! De lättare restriktioner som gäller från och med denna månad innebär att vi på Solbackakyrkan startar upp vår gudstjänstverksamhet igen, med start nu på söndag den 13 juni! Under sommaren kommer vi sedan hålla gudstjänst varannan söndag. Om vädret tillåter håller vi till utomhus framför kyrkan, i annat fall firar vi gudstjänst inne i kyrkolokalen, i båda fallen givetvis med anpassningar för att kunna fira gudstjänst på ett smittsäkert sätt! Varmt välkomna!
  Inlagd 9 juni 2021 12:15 av Anton Sjöström
 • Årsmötet uppskjutet! Med hänvisning till folkhälsomyndighetens föreskrifter och allmänna råd om allas ansvar att förhindra smitta av Covid-19, har styrelsen fattat beslut om att skjuta upp årets årsmöte till hösten. Nytt datum blir lördag den 14 augusti. Årets årshögtid planeras till efterföljande söndag, 15 augusti. /Styrelsen 
  Inlagd 15 feb. 2021 11:04 av Anton Sjöström
 • Kallelse till årsmöte 20 februari 2021 Medlemmar i EFS Holmsunds missionsförening i Solbackakyrkan kallas till årsmöte, lördagen den 20 februari 2021 i Solbackakyrkan. Motioner skall vara inlämnade minst en månad före årsmötet. Välkomna!
  Inlagd 12 dec. 2020 06:11 av Anton Sjöström
 • Inställda gudstjänster på Solbacka Coronaviruset drabbar oss alla, och den nuvarande smittspridningen tillsammans med regeringens restriktioner medför att vi tills vidare ställer in alla gudstjänster på Solbacka. För dig som vill fira gudstjänst hemifrån finns många digitala alternativ, till exempel via www.efs.nu och www.vasakyrkan.com. För oss alla innebär detta en tid när vi får skifta fokus till omsorgen om varandra och till bönen. 
  Inlagd 19 nov. 2020 06:34 av Anton Sjöström
Visar inlägg 1 - 4 av 58. Visa mer »