Startsida

Välkommen till Solbackakyrkan!
Solbackakyrkan är en samarbetskyrka som drivs gemensamt av EFS i Holmsund och Holmsunds församling. 

Vi firar som regel gudstjänst varje söndag kl 10. Varmt välkommen då, eller till någon av våra andra verksamheter för barn och vuxna! Scouter, Pussel, Kyrkis, Kreativa lördagar m.m! 

Följ oss gärna på Facebook! www.facebook.com/solbackakyrkan/

Händer på Solbacka!

Hitta hit, med en karta från Google Maps!
 • Senaste nyheter
 • Kallelse till årsmöte 23 februari 2019 Medlemmar i EFS Holmsunds missionsförening i Solbackakyrkan kallas till årsmöte, lördagen den 23 februari 2019 klockan 15.00 i Solbackakyrkan.Motioner ska vara inlämnade minst en månad före årsmötet.Välkomna!Årsmöteshandlingar finns nu att ladda ner på sidan "dokument och filer", under rubriken "årsmöteshandlingar"
  Inlagd 19 feb. 2019 09:27 av Anton Sjöström
 • Julafton och juldagen i Holmsunds församling
  Inlagd 18 dec. 2018 04:23 av Anne Sjöström
 • Julvandring i Solbackakyrkan Vi erbjuder varje år alla förskoleklasser i Holmsund att under skoltid komma med pedagoger och gå vår vandring. I år vill vi bjuda in till en julvandring på kvällstid, öppen för alla! Måndag den 10/12 kl 18:30. Vandringen tar ca 45 minuter och efteråt bjuds det på glögg och pepparkaka. Varmt välkommen att komma och uppleva den första julen! Barnvänligt
  Inlagd 5 dec. 2018 08:23 av Anton Sjöström
 • Basar och missionsauktion i Solbackakyrkan den 10 november från kl 13 Snart är det dags för en av årets stora höjdpunkter! På lördag har Solbackakyrkan sin årliga basar och missionsauktion. Ni är alla hjärtligt välkomna till denna viktiga dag. Ta gärna med släkt och vänner också! Alla insamlade medel under eftermiddagen går till vårt internationella arbete i bland annat Etiopien, Eritrea, Somalia, Tanzania och Indien.Om du inte har möjlighet att komma på lördag men ändå vill bidra så är Solbackakyrkans swishnummer: 123-557 72 00, skriv - missionsauktion, i meddelanderutan.Återigen: Välkomna!För affisch se nedan i bilagan.
  Inlagd 5 dec. 2018 04:41 av Anne Sjöström
Visar inlägg 1 - 4 av 43. Visa mer »