Välkommen till Solbackakyrkan!
Solbackakyrkan är en samarbetskyrka som drivs gemensamt av EFS i Holmsund och Holmsunds församling.

Vi vill vara en öppen och välkomnande församlingsgemenskap för hela Holmsund!

Vi firar som regel gudstjänst varje söndag kl 10. Varmt välkommen då, eller till någon av våra andra verksamheter för barn och vuxna! Scouter, barnkörer, vuxenkör, bokcirklar, bibelstudiegrupper, stickcafé, m.m!

Följ oss gärna på Facebook!
Händer på Solbacka!

Hitta hit, med en karta från Google Maps!