Välkommen till Solbackakyrkan!
Solbackakyrkan är en samarbetskyrka som drivs gemensamt av EFS i Holmsund och Holmsunds församling.

Vi firar som regel gudstjänst varje söndag kl 10. Varmt välkommen då, eller till någon av våra andra verksamheter för barn och vuxna! Scouter, Pussel, Kyrkis, Kreativa lördagar m.m!

Följ oss gärna på Facebook! www.facebook.com/solbackakyrkan/

Händer på Solbacka!

Hitta hit, med en karta från Google Maps!
  • Senaste nyheter
  • Basar och missionsauktion den 9 november från 13.00
    Inlagd 23 okt. 2019 23:25 av Anne Sjöström
  • Jazz på Solbacka Söndag den 6/10 blir det jazz på Solbacka. En musikgudstjänst med jazzkvintett och projektkör, med sånger om hoppet i mötet med det svåra i livet. Medverkar gör bland annat Monica Selander, Oscar Fridolfsson, Simon Persson, Tobias Pettersson och Anton Sjöström. Präst är Kenneth Ruth. Varmt välkomna!
    Inlagd 3 okt. 2019 09:40 av Anton Sjöström
  • Höststart för barn- och familjeverksamheten v.37 Denna veckan, v.37, startar vi upp höstens barn- och familjeverksamhet. På måndagar är det Pussel och scouter, tisdag och torsdag är det Kyrkis. Onsdagar har vi Växthuset, Solbackakyrkans öppna förskola, mellan kl 14.00 och 16.30. Ni kan läsa om de olika grupperna här bredvid, under rubriken "Barn och familj". Till Pussel, scouter och Kyrkis är det obligatorisk anmälan och deltagande i mån av plats. Ni kan anmäla på Holmsunds församlings hemsida under fliken "Barn och familj". https://www.svenskakyrkan.se/holmsund/barn-och-familj. Längst ner på den sidan hittar ni anmälningsformuläret. Till Växthuset är det drop in. Välkomna till Solbackakyrkan!
    Inlagd 10 sep. 2019 04:29 av Anne Sjöström
  • Nu lämnar vi sommartiden! På söndag lämnar vi sommartiden på Solbacka och återgår till vanliga gudstjänsttider, söndagar kl 10.00. Nu på söndag blir det gudstjänst med predikan av Anton Sjöström. Välkommen då!
    Inlagd 22 aug. 2019 11:11 av Anton Sjöström
Visar inlägg 1 - 4 av 49. Visa mer »