Startsida‎ > ‎

Verksamhet

Verksamheten i Solbackakyrkan drivs tillsammans av anställd personal och ideella krafter.

I Solbackakyrkan firas gudstjänst vanligtvis söndagar kl 10. Under gudstjänsttid finns en egen samling för barnen, Söndagsklubben & Söndagsgänget. Vi har trevliga utrymmen för lek och avslutar Söndagsklubben med  varmkorv. Efter gudstjänsten serveras fika med möjligheter till samtal och gemenskap.

Gokväll är en mötesplats mitt i veckan med aktuella ämnen, gemenskap och andakt. För dig som längtar efter en mindre gemenskap att dela tro och liv i, så ordnar vi samtalsgrupper, bokcirklar samt Alphakurser - ett kurskoncept där vi får samtala om grunderna i kristen tro.

Växthuset är en öppen verksamhet för alla åldrar som innehåller många olika aktiviteter.

Solbackakyrkan har fyra körer. Sångminiorerna, för barn i förskoleklass och ettan, Barnkören Pussel för förskoleklass upp till årskurs 3, musikalgruppen Joy riktar sig till årskurserna 4-7 och för de vuxna finns Solbackakören.

Det händer också mycket annat i Solbackakyrkan. Titta gärna i vår kalender för mer information.

Välkommen!