Startsida‎ > ‎Verksamhet‎ > ‎Barn och familj‎ > ‎

Scouter

Scouting är ett sätt att kombinera natur, kompisar och äventyr. Vårt mål med verksamheten är att våra scouter ska lära känna sig själv, sina kompisar och naturen på ett bättre sätt. Detta vill vi göra genom att hålla på med olika verksamheter, allt från knivar, eld och knopar till filmkvällar, övernattningar och tårtbakartävlingar!

I år välkomnar vi barn från årskurs 2 och uppåt att vara med i scouterna. Vi träffas på måndagar kl. 18 utanför Solbackakyrkan. Vi är ute så mycket vi kan så ta alltid varma och oömma kläder.

Vi som är ledare i gruppen heter Anna-Sara, Linnéa, Magdalena, Helen, Mats och Jonas.

Har du frågor så kontakta Anna-Sara Persson anna-sara.persson@svenskakyrkan.se eller 090-706138