Startsida‎ > ‎Verksamhet‎ > ‎

Välkommen till gudstjänst!

I Solbackakyrkan firas gudstjänst söndagar kl 10, med några få undantag. Det är ofta extra musikinslag i Solbackakyrkans gudstjänster förutom församlingssången, och många ideella är engagerade bland annat i mötesledning, musicerande samt det praktiska kring gudstjänsten.

Präst i Solbacka är Anna Frosteblad, men det kan också vara någon annan av församlingens präster eller någon lekman som predikar. För barnen finns ibland egna samlingar under gudstjänsttid - Söndagsklubben och Söndagsgänget. Barnen är förstås alltid välkomna att stanna kvar inne i kyrkan under gudstjänsten också om de vill. Om du funderar på något kring våra gudstjänster eller vill veta mer kontakta Anna Frosteblad 090-70 61 30.