Startsida‎ > ‎Ideell‎ > ‎

Ideella uppdrag

• Fikaansvarig: till vår öppna förskola Växthuset på onsdagar kl. 14 - 16.30. Uppdraget innebär att duka fram fika, samt diska och städa undan. Det här en rolig och uppskattad uppgift där du får möta både liten och stor.

• Värdgrupp: Skulle du vilja vara del av en mindre gemenskap och samtidigt hjälpa till? Då är värdgruppen perfekt. De fyra Värdgrupperna turas om att ansvara för främst kyrkfika, 3 veckor i taget. Då ansvarar man för att ordna fika efter gudstjänst, ta upp kollekt samt en del städning. Sommartid ansvarar man också för gräsklippning. Värdgruppen är ett gott sammanhang som sträcker sig över generationsgränsen.

•
  • Ljud och teknik: är en grupp som har hand om ljud och teknik i samband med Gudstjänster på söndag förmiddag och Go'kväll varannan onsdagkväll. Det krävs inga förkunskaper utan du får en utbildning när du börjar. Det är bra om du kan ta på dig 3-4 söndagar per termin.

•  Vaktmästargruppen: sköter om fastigheten utvändigt som invändigt, med allt ifrån lampbyten, slyröjning till fastighetsunderhållning. Det är en omväxlande och viktig uppgift. Som ideell medarbetare bidrar du med det du kan.

• Ideell i barn- & familjeverksamhet: Kyrkmiddag, Scouter, Kyrkis och Pussel är verksamheter där vi gärna samverkar med ideella.
  • I kyrkans musikverksamhet behövs allt från skickliga proffs till glada nybörjare, som kan bidra med: musik till gudstjänsterna, solosånger/ uppträdanden & att sjunga & spela med barngrupperna.

Kontakta Anneli 090-70 61 33, Anneli.almqvist@svenskakyrkan.se om du är intresserad av att engagera dig ideellt eller har frågor och idéer om aktiviteter och verksamheter.