Startsida‎ > ‎Nyheter‎ > ‎

Bönedagen 14:e Oktober

skickad 4 okt. 2017 06:17 av Marcus Sandberg
Lördagen den 14:e Oktober ägnar Solbackakyrkan dagen åt bön, det kommer att bes i kyrkan hela dagen från 8.00 till 20.00. Man skriver upp sig själv, eller en familj, eller en grupp, för att be ett pass i taget, samlat blir det en enda lång samlad bönekedja. Väl inne i kyrkan kommer det dessutom finnas hjälpmedel för bönen såsom, böneämnen, ljus och litteratur. Vad man ber för är upp till en själv men det kommer att finnas samlade böneämnen för aktuella behov.

Vill man skriva upp sig på ett pass gör man det på listan med lediga tider som finns inne i Solbackakyrkan, på anslagstavlan i hallen.

Bönedagen kommer också att avslutas med en gemensam bönegudstjänst kl. 19.30-20.00 där alla är välkomna.

"Allt vad ni ber och begär, tro att ni har fått det, så ska det bli ert"  -Mk 11:24