1. Evenemang
  2. Solbackakyrkan
Idag

Go´Kväll, ”Dina fingrars verk”

Solbackakyrkan Solbackavägen 3, Holmsund

Nisse och Elisabet Nilsson. Ett program med sånger, bilder, berättelser och tankar om naturen och Guds skapelse.

Gudstjänst ”Änglarna”

Solbackakyrkan Solbackavägen 3, Holmsund

Predikan: Donald Duveskog. Mötesledning: Fredrik Lundberg. Musik: Anton Sjöström, Anne-Louise Söderberg, Emil Arnlund, Mattias Winblad von Walter samt barn och ungdomar!

Framtidsträff

Solbackakyrkan Solbackavägen 3, Holmsund

Vi äter soppa och dricker kaffe, får del av aktuell information, samtalar om framtiden och ber. Välkommen att stanna kvar efter gudstjänsten!

Gudstjänst, ”Rik inför Gud”

Solbackakyrkan Solbackavägen 3, Holmsund

Präst: Anton Sjöström. Mötesledning: Håkan Jonsson. Kantor: Lotta Wastring. Efter gudstjänsten serveras soppa och kaffe. Välkommen att stanna kvar för samtal, information och bön för Solbackakyrkans framtid!

Gudstjänst, ”Döden och livet”

Solbackakyrkan Solbackavägen 3, Holmsund

Predikant: Lars Olov Sjöström. Mötesledning: Åke Anderson. Sång: Edith Fahlgren. Kantor: Roland Viklund

Mässa, ”Ett är nödvändigt”

Präst: Roland Benerdal. Mötesledare: Roland Viklund Kantor: Lars Olov Sjöström

Gudstjänst, ”Enheten i Kristus”

Solbackakyrkan Solbackavägen 3, Holmsund

Predikant: Hans Liljemark. Mötesledare: Lars Olov Sjöström. Musik: iSing. Kantor: Lotta Wastring.

Solbackakyrkan Solbackavägen 3, Holmsund

Präst: Maggan Rehnberg. Sammanlyst med Holmsunds församling. Om vädret tillåter håller vi till utomhus framför kyrkan!

Årshögtid med mässa

Solbackakyrkan Solbackavägen 3, Holmsund

Präst: Rune Persson. Mötesledning: Monika Andersson. Musik: Anton Sjöström, Emil Arnlund, Anne-Louise Söderberg.

Årsmöte

Solbackakyrkan Solbackavägen 3, Holmsund

Årsmöte för EFS missionsförening i Holmsund.